Cauta:
  Avocatura  Agricultura  

justitie  Casele de Avocatura si de Proprietate justitie

WTR1000, cunoscut ca fiind cel mai bun index exclusiv dedicat identificarii celor mai importanti furnizori de servicii juridice cu privire la marci, a pozitionat Casele de Avocatura si de Proprietate Industriala Andra Musatescu in topul clasamentului (NIVELUL Gold) pentru a "reflecta profunzimea cunostintelor, a prezentei pe piata si a nivelului la care se munceste in domeniu".

WTR1000 a afirmat ca "pentru titularii de multinationali de marci care constituie cea mai mare parte a clientelei Caselor de Avocatura si de Proprietate Industriala Andra Musatescu", aceste cabinete "extrem de eficiente" fac ca piata romaneasca sa fie "simpla si accesibila". Cabinetul presteaza servicii de o inalta calitate, cu capacitati remarcabile legate de litigii la tarife competitive.

Casele de Avocatura si de Proprietate Industriala Andra Musatescu ofera servicii juridice complete, fiind extrem de cunoscute, in special, in domeniul proprietatii intelectuale.

Ceea ce ne diferentiaza fata de alte cabinete de avocatura este personalizarea serviciilor, flexibilitatea si implicarea avocatilor, sustinuti in munca lor de catre personalul administrativ si palalegal. Propietatea Intelectuala este un domeniu important pentru cabinet deoarece acesta se ocupa cu tratarea tuturor aspectelor ce tin de litigii in domeniu.

Consideram ca acesta recunoastere internationala este bine meritata pentru eforturile noaste juridice din domeniu, venind dupa o succesiune de premii, ca de exemplu "Avocatul anului pe Proprietate Intelectuala in Romania", acordat de revista Corporate Intl Magazine 2011 si "Societatea de Avocatura/ Cabinetul de Avocat al Anului in Romania pentru Rezolvarea Conflictelor" in 2011, acordat de Acquisition International Magazine.
Un scurt interviu cu dr. av. cons. prop. ind. Andra Musatescu fost difuzat vineri, 30 martie 2012, la ora 18. 00 in Legile Afacerilor pe The Money Channel.

In ultimii 15 ani, Casele de Avocatura si de Proprietate Industriala Andra Musatescu s-au dezvoltat continuu devenind unul din cabinetele de top din Romania. Echipa noastra este formata din tineri profesionisti, cu studii in Marea Britanie si in Romania, cu o vasta experienta juridica si care vorbesc fluent cel putin trei limbi din cele mentionate: romana, engleza, maghiara si franceza.

Echipa noastra este formata din tineri profesionisti, cu studii in Marea Britanie si in Romania si cu vaste cunostinte in legislatia Statelor Unite, acest lucru oferind cabinetelor o deschidere internationala.

Casele de Avocatura si de Proprietate Industriala Andra Musatescu au avut in ultima perioada o puternica dezvoltare, profesionalismul lor vorbind de la sine.

 
justitie justitie

Articole 'populare'


Articole 'Fresh'


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|JUSTITIE - 2019 - reportaj.com