Cauta:
  Avocatura  Agricultura  

justitie  Catalin Suliman se alatura justitie

Intre cei mai cunoscuti clienti pe care Catalin i-a asistat se afla OMV Petrom SA si unul dintre cei mai mari operatori de telecom. Operand prin birourile localizate in Belgrad, Bratislava, Bruxelles, Bucuresti, Budapesta, Chisinau, Istanbul, Kiev, Liubliana, Praga, Sofia, Viena, Varsovia si Zagreb (birou in cooperare), Schoenherr este o adevarata firma europeana. Inainte, Catalin a facut parte timp de mai mult de 6 ani din echipa D&B David si Baias, unde a acordat asistenta juridica clientilor, firme locale si internationale, in aspecte de dreptul concurentei, proprietate intelectuala, reglementari in domeniile farmaceutic si retail. Este autor sau co-autor al multor articole, in Competition Law in Western Europe and the USA publicat de Kluwer Law sau Handbook of Competition Enforcement Agencies 2009-2012 publicat de Law Business Research.

Catalin este absolvent al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti unde a obtinut si o diploma de master in domeniul dreptului afacerilor cu specializare in dreptul concurentei in 2007. Catalin Suliman s-a alaturat biroului din Bucuresti al casei de avocatura europene Schoenherr in calitate de coordonator al departamentului de dreptul concurentei. Suntem multumiti ca un avocat de talia sa s-a alaturat echipei noastre," a declarat Sebastian Gutiu, managing partner al biroului din Bucuresti al Schoenherr.

"Cazurile de dreptul concurentei devin din ce in ce mai internationale in caracter. Cea mai recenta editie a Chambers Europe evidentiaza munca lui Catalin, citand clientii care il descriu drept "un foarte talentat avocat cu abilitati tehnice impresionante. "

Catalin ofera asistenta in probleme de concurenta si conformitate, de asemenea supervizeaza programele de instruire si simularile de investigatii ale autoritatii de concurenta. In prezent, Schoenherr se afla in topul primelor 10 firme de avocatura din Romania (potrivit Ziarului Financiar, aprilie 2013). Cu specialisti recunoscuti precum Catalin in echipa noastra, Schoenherr va putea oferi clientilor asistenta juridica de cea mai inalta clasa in intreaga regiune," a adaugat Franz Urlesberger, partenerul din Viena care coordoneaza activitatea departamentului de dreptul concurentei.

Catalin Suliman, care se alatura Schoenherr in calitate de partener, ofera consultanta juridica cu precadere in probleme de dreptul concurentei, proprietate intelectuala, bio stiinte si reglementari in sectorul de retail. In prezent, aproximativ jumatate dintre cei 310 avocati ai firmei sunt activi in sediile din afara Austriei.

In Romania, Schoenherr si-a inceput operatiunile in 1996, fiind la acel moment una dintre primele case de avocatura ce oferea servicii juridice la standarde de calitate europeana. Totodata, Catalin a consiliat clienti din diferite industrii (larg consum, retail, farmaceutica, auto si producatoare) care s-au confruntat cu probleme de concurenta, concurenta neloiala, ajutor de stat sau proprietate intelectuala, precum si aspecte legate de reglementarea specifica fiecarui domeniu. De-a lungul anilor, a fost implicata in proiecte de cea mai mare anvergura si a oferit solutii juridice la probleme de cele mai variate tipuri. In afara de domeniul dreptului concurentei, Catalin are o vasta experienta in bio-stiinte si proprietate intelectuala.

Din 2009, Catalin Suliman este colaborator al Universitatii din Bucuresti, unde sustine seminarii in cadrul programului de Master al Facultatii de Drept. Este membru al Baroului Bucuresti din 2006.

Schoenherr a fost fondata in 1950 la Viena si s-a dezvoltat pentru a deveni o firma de avocatura de afaceri de top din Austria si Europa Centrala si de Est. Expert in aria sa de practica, Catalin Suliman consolideaza pozitia Schoenherr ca furnizor de servicii juridice de prima mana in aspecte de dreptul concurentei, atat in Romania cat si in celelalte 13 birouri din regiune.

"Clientii nostri vor beneficia de experienta practica, cunostintele si abilitatile impresionante pe care Catalin le detine.

 
justitie justitie

Articole 'populare'


Articole 'Fresh'


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|JUSTITIE - 2019 - reportaj.com