Cauta:
  Avocatura  Agricultura  

justitie  Noi promovari la Tuca Zbarcea justitie

Cele mai multe promovari, in numar de sapte, au fost la statut de Managing Associate. El detine o experienta de 14 ani in domeniile farma, drept societar, fuziuni si achizitii sau litigii, asigurand in principal asistenta unora dintre cei mai importanti jucatori internationali din industria farmaceutica sau activand pe piata serviciilor din domeniul sanatatii. Numirile sunt efective de la 1 ianuarie 2012.

Potrivit lui Florentin Tuca, Managing Partner, rezultatele meritorii in urma evaluarilor si profilul profesional actual al celor zece avocati i-au recomandat pentru o avansare in ierarhia firmei de avocatura. "Misiunea noastra a fost una grea, dat fiind numarul mare de avocati cu o evolutie profesionala remarcabila in ultimele 12 luni. Tuca Zbarcea & Asociatii a efectuat 10 promovari interne si anunta extinderea echipei si in 2012, pentru care a inchiriat un spatiu suplimentar de birouri in suprafata de 917 mp in cladirea America House din Piata Victoriei Noi ramanem fideli angajamentului asumat de la infiintarea firmei privind accesul real la structura de parteneriat", a punctat Florentin Tuca.

Tuca Zbarcea & Asociatii a anuntat ca eforturile de consolidare a echipei vor continua si in anul urmator, cu recrutarea de avocati specializati in domenii precum litigii, drept financiar-bancar, dreptul muncii, taxe si fiscalitate. Avem incredere in potentialul lor viitor, toti fiind avocati cu indiscutabila experienta juridica si un aport important in gestionarea proiectelor actuale si de perspectiva ale firmei. Specializarile sale includ asistenta si reprezentare in dispute comerciale nascute in temeiul relatiilor comerciale de drept roman, inclusiv proceduri arbitrale interne si internationale (conform regulilor ICC, UNCITRAL si ICSID), precum si litigii de drept administrativ/contencios administrativ si fiscal.
Raluca Misu, Managing Associate, face parte din echipa de drept imobiliar a firmei, avand o experienta de peste 7 ani in servicii de asistenta juridica acordate pentru achizitia, implementarea si dezvoltarea de proiecte imobiliare in Romania, inclusiv structurarea tranzactiilor imobiliare si a procesului de finantare aferent. Alte domenii de specializare includ dreptul societar si comercial, precum si dreptul financiar-bancar, cu accent pe restructurarea portofoliului de creante si garantii sau renegocierea angajamentelor comerciale in derulare.

Dragos Apostol, Managing Associate, s-a alaturat Tuca Zbarcea & Asociatii dupa cativa ani petrecuti in cadrul altor firme de avocatura, printre care NNDKP. Printre cei mai reprezentativi clienti se numara: Erste Bank / Banca Comerciala Romana (BCR), OMV Petrom, CEZ, Rompetrol, ArcelorMittal, Carrefour, Romtelecom, Orkla Foods, Colgate Palmolive, GED Capital Development, Cadbury, Bursa de Valori Bucuresti, BRD-Groupe Société Générale, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Philip Morris, Alstom Transport, Siemens, Ericsson Telecommunications Romania, ING Real Estate etc. De asemenea, ea s-a specializat in cauze vizand anularea actelor administrative emise de autoritati administrativ-fiscale, vamale sau din domeniul concurentei.

Oana Cornescu, Managing Associate, detine o experienta juridica de 12 ani dobandita in calitate de avocat, dar si de consilier juridic timp de 7 ani in cadrul Ministerului Finantelor Publice. In functie de rezultatul evaluarilor sunt luate deciziile privind promovarile in cadrul firmei, dar si cele la statut de partener. De asemenea, in sustinerea planurilor de extindere, firma a inchiriat un spatiu suplimentar de 917 mp in cladirea America House, ajungand astfel la o suprafata totala de 2. 600 mp.

Despre avocatii promovati in cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii:
Anca Jurcovan, Managing Associate, detine o experienta practica de 7 ani in domeniul dreptului concurentei si al dreptului proprietatii intelectuale. In ultimii ani, si-a concentrat activitatea pe reprezentarea clientilor firmei in cauze de contencios administrativ, indeosebi actiuni avand ca obiect anularea/contestarea actelor administrative emise de autoritati contractante in diverse proceduri de achizitii publice, proiecte de concesiune si PPP.

Mihaela Maxim (Ivan), Managing Associate, este avocat pledant cu o experienta de 7 ani, oferind asistenta legala si reprezentare in cauze de drept civil si comercial avand ca obiect actiuni privind protejarea drepturilor de proprietate intelectuala si acte de concurenta neloiala, precum si arbitraje comerciale interne si litigii de dreptul muncii. In mod special, cei sapte Managing Associates vor avea de acum inainte ocazia de a se implica activ in treburile firmei, asumandu-si si o serie de responsabilitati administrative", a adaugat Florentin Tuca.

Noii Managing Associates sunt Anca Jurcovan, Oana Gavrila, Mihaela Maxim (Ivan), Oana Cornescu, Raluca Misu, Dragos Apostol si Dominic Morega. . De asemenea, experienta sa include asistenta acordata in obtinerea autorizarilor operatiunilor de concentrare economica, a dispenselor intelegerilor dintre agenti economici, precum si in litigii privind aspecte de dreptul concurentei.

Oana Gavrila, Managing Associate, este avocat pledant cu o experienta de 7 ani in litigii comerciale si civile, precum si litigii fiscale. De asemenea, ea a asigurat servicii de asistenta si in domeniul dreptului imobiliar si societar.

Alexandru Anghel, Avocat senior, imbina 12 ani de experienta acumulata in activitatea de consultanta si de avocat pledant, asigurand asistenta juridica in domeniile dreptului societar/comercial, dreptului imobiliar si in materia fuziunilor si achizitiilor, reprezentand totodata clienti ai firmei in fata instantelor judecatoresti de toate gradele in cauze de drept civil, drept comercial si societar, litigii imobiliare, contencios administrativ, proceduri de executare silita si insolventa.
Oana Mina, Avocat senior, face parte din echipa de drept imobiliar a firmei iar in ultimii 5 ani a asigurat asistenta juridica in diversele etape de implementare si dezvoltare a proiectelor imobiliare, inclusiv asistenta privind redactarea si negocierea contractelor de vanzare-cumparare, de tip joint-venture si altor contracte comerciale in domeniul imobiliar. El revine astfel in echipa firmei alaturi de care activase in perioada 2005-2008. De asemenea, alti trei avocati colaboratori au devenit seniori in cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii. De asemenea, a acordat consultanta in ceea ce priveste aspectele juridice legate de administrarea si operarea proprietatilor din portofoliile clientilor firmei ("property management").

Despre Tuca Zbarcea & Asociatii:
Cu o echipa formata din 95 de avocati in cadrul biroului din Bucuresti, dintre care 21 sunt parteneri, Tuca Zbarcea & Asociatii opereaza un sediu secundar in Cluj-Napoca, care functioneaza in asociere cu Nistorescu, Somlea & Asociatii, cat si un birou de reprezentanta in Madrid, Spania. Totodata, firma a stabilit o colaborare strategica pe principiul "best friend" cu firma de avocatura Turcan Cazac, liderul pietei de avocatura de business din Chisinau, Republica Moldova.
Tuca Zbarcea & Asociatii ofera asistenta juridica in toate domeniile dreptului, fiind recomandata de prestigioase directoare internationale de specialitate pentru serviciile in domenii precum drept societar si comercial, fuziuni, achizitii / privatizari, litigii si arbitraje internationale, energie si resurse naturale, drept financiar-bancar etc.

Tuca Zbarcea & Asociatii a primit numeroase recunoasteri si distinctii pe plan local si international, fiind castigatoarea premiului "Firma de Avocatura a Anului" in ultimii patru ani si desemnata "Cea mai inovatoare casa de avocatura din Europa Continentala" de catre Financial Times. In mod special, ea a asistat cu succes mari jucatori de pe piata in investigatiile antitrust ale Consiliului Concurentei si a oferit consultanta beneficiarilor si entitatilor publice in cadrul procedurilor de autorizare si investigatie ale masurilor de ajutor de stat desfasurate de Comisia Europeana. De asemenea, firmei i-a fost acordata cea mai importanta distinctie a directorului international de specialitate Chambers Europe - premiul "Law Firm of the Year" (Chambers Europe Awards for Excellence 2010), precum si cel mai important premiu regional atribuit de revista britanica The Lawyer - "Firma de Avocatura a Anului pentru Europa de Est si Balcani" (The Lawyer European Awards 2010).

In ultimii ani, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost inclusa pe lista celor mai buni angajatori din Romania, clasandu-se pe primul loc in categoria IMM - "Best Employer in Romania 2009/10" - in cadrul studiului realizat de Aon Hewitt.
Portofoliul Tuca Zbarcea & Asociatii include numeroase companii nationale si multi-nationale, importante institutii financiare, precum si autoritati publice si institutii guvernamentale. Anul trecut, Tuca Zbarcea & Asociatii a operat 11 promovari interne, dintre care sase au fost in pozitii de partener.

"Decizia din acest an de a mentine structura de conducere actuala, cu 21 de parteneri, este legata in principal de incertitudinile relative la mersul pietelor. Totodata, el a fost implicat in elaborarea si revizuirea unor importante proiecte normative din domeniul farmaceutic sau al serviciilor medicale.

Geanina Tache, Avocat senior, detine o experienta practica de 6 ani de zile in litigii civile si comerciale, litigii de contencios administrativ si fiscal, proceduri de executare silita etc. In ultimii 12 ani, Dragos a acordat asistenta juridica in proiecte complexe de concesiuni si drept imobiliar, precum si fuziuni, achizitii si procese de privatizare, reprezentand investitori importanti in domeniul minier, petrol/gaze, constructii de masini, agricultura, industria alimentara, precum si fonduri de tip private equity sau societati de administrare a activelor.

Dominic Morega, Managing Associate, s-a alaturat Tuca Zbarcea & Asociatii dupa 8 ani de activitate in cadrul Musat & Asociatii. Promovarile la statut de avocat senior i-au vizat pe Geanina Tache, Alexandru Anghel si Oana Mina.

Reprezentantii firmei de avocatura au precizat ca evaluarile anuale vizeaza in principal conduita profesionala, performantele, abilitatile de a gestiona si coordona echipe, aptitudinile de comunicare si relationare, dar si gradul de respectare si conformare cu regulile de ordine interioara ale firmei.

 
justitie justitie

Articole 'populare'


Articole 'Fresh'


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|JUSTITIE - 2019 - reportaj.com